Niinisalon Kappeliyhdistys ry

Niinisalon Kappeliyhdistys ry on perustettu vuonna 2012 ja rekisteröity 20.8.2012. Yhdistyksen tarkoituksena on luottaen Jumalan armoon ja apuun kertoa evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja näin edistää ihmisten turvautumista Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan.

Yhdistyksen toimintaa järjestetään Niinisalon kirkolla, josta yhdistys huolehtii.

Arkkipiispa Martti Simojoki vihki kirkkosalimme 12.12.1965. Se oli Kankaanpään seurakunnan käytössä vuosina 1965-2011. Kirkossa on jaettu sanaa ja sakramentteja sen kirkoksi vihkimisestä alkaen. Kirkko siirtyi yksityisomistukseen seurakunnan ja yhdistyksen yhteisessä ehtoollisjumalanpalveluksessa helatorstaina 2011. 2010-luvulla kirkossa on ollut säännöllisesti sana- ja ehtoollisjumalanpalveluksia. Samoin siellä on ollut yksittäisiä avioliittoon vihkimisiä, hautaan siunaamisia ja kasteita.

Syksyllä 2022 yhdistys järjestää sana- ja ehtoollisjumalanpalveluksia, raamattuopetusta, sekä naisten, miesten, lasten ja avioparien iltoja. Toiminta on kaikille avointa.

Yhdistys tekee läheistä yhteistyötä alueen evankelis-luterilaisten seurakuntien ja kirkon lähetysjärjestöjen kanssa. Toiminta pohjautuu Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen.

Yhdistyksen säännöt.

Yhdistyksen jäsenanomus (linkki päivittyy).

Kirkolta voi ostaa edullisesti kristillisiä kirjoja.

Kirkon ja sitä edeltäneen seurakuntatalon historiasta voi lukea mm. Kankaanpään Joulu 2021 -lehdestä.

IMG 20221202 104441

Ilmoitustaulu

Yhdistyksen vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 2.3.2022 klo 18.

Ylimääräinen jäsenkokous pidettiin tortaina 29.9.2022 klo 17 Niinisalon kirkolla, Kievarinkatu 1, 38840 Niinisalo. Kokouksessa käsiteltiin hallituksen esitys aurinkovoimalan hankkimisesta ja sen rahoittamisesta.

Vuosikokous 27.1.2023 klo 16. Mahdollisuus kahviin ja hallituksen tapaamiseen klo 15.30 alkaen. Kokous alkaa klo 16.15.

Vuosikokous vahvisti jäsenmaksun vuodelle 2023. Voit ladata jäsenmaksulomakkeen tästä.

Voit liittyä vapaaehtoiseen tukirenkaaseen. Tukirengas mahdollistaa Niinisalon kirkon kiinteistön säännöllisten kiinteistökulujen maksamisen. Voit ladata tukirengaslomakkeen tästä.

Pirkan hiihto, majoitus

Majoitu lähtöpaikan lähelle. Lähtöpaikkaa hyvin lähellä (noin 1 km portilta) oleva rauhallinen majoitusmahdollisuus kahdelle henkilölle löytyy osoitteesta Kievarinkatu 1, 38840 Niinisalo. Kirkon vierashuone on varattavana vuoden 2023 Pirkan hiihdon viikonloppujen ajaksi edullisesti. Vierashuoneessa on majoitusmahdollisuus kahdelle henkilölle. Vierashuoneeseen kuuluu myös keittiö, olohuone ja pesuhuone (suihku). Suksien huolto on mahdollista erillisessä lämpimässä tilassa. Sauna on mahdollista laittaa lämpimäksi hiihdon jälkeen. Tiedustele viikonlopun varausmahdollisuutta sähköpostiosoitteesta kalenterink-at-gmail.com. Pirkan hiihto hiihdetään sunnuntaina 6.3.2023 ja reppuhiihto lauantaina 12.3.2023. Majoituspaketti on varattavissa koko viikonlopuksi, esimerkiksi perjantai-sunnuntai tai perjantai-maanantai. Tiedustele. Majoitu ja tutustu latuihin etukäteen. Kannattaa tehdä sitova varaus ajoissa.

Tule mukaan tukemaan vapaaehtoistyötämme

Niinisalon Kappeliyhdistys ry tarvitsee esirukousta, vapaaehtoistyötä ja taloudellista tukea.

Rahalahjan evankeliumin työlle voit antaa tilisiirrolla lahjoitustilille:

BIC: ITELFIHH

IBAN: FI83 4473 0010 0997 52

Pankki: OmaSäästöpankki.

Poliisihallituksen myöntämän keräysluvan RA/2022/1288, 15.9.2022 mukaisesti Niinisalon Kappeliyhdistys ry voi kerätä varoja evankelioimiseen ja raamattuopetukseen sekä toimintakeskuksen kuluihin.

Niinisalon Kappeliyhdistys ry, Kievarinkatu 1, 38840 Niinisalo. www.niinisalonkirkko.fi.

Valtioneuvoston asetuksen rahankeräyksestä 4§:n mukaan rahankeräyksen toimeenpanon yhteydessä tulee yleisölle ilmoittaa seuraavat tiedot:

1) rahankeräysluvan saaja;
2) rahankeräysluvan myöntäjä;