Kirkon talvi

Sunnuntaina 29.1. klo 16 raamattuopetus ja klo 17 messu. Sastamalan messuyhteisön pastori Markus Malmivaara. Pyhäkoulu. Kirkkokahvit.

Maanantaina 30.1. klo 18.30 Raamattupiiri. Antti ja Marianne Raittila.

Tiistaina 31.1. klo 18 toivontunti,  psalmiluennon pitää rovasti Keijo Rainerma. Viidennen luennon aiheena on: Mieletön se, joka ajattelee: Ei Jumalaa ole." Jätä taakkasi Herran käteen, Hän pitää sinusta huolen. Psalmit 53-55.

Illoissa iltatee. Luennot jatkuvat tiistaisin. Lämpimästi tervetuloa!

Syksyn 2022 psalmiluentoja voit kuunnella Niinisalon kirkon youtube-kanavalta, linkki alla.

Lataa psalmiluentojen ohjelma tästä. Kausiohjelman voi pian ladata tästä.

YouTube

Tästä kanavalle

Rukous Ukrainan puolesta

Ristimme kädet Ukrainan kansan ja sodan keskellä olevien ihmisten puolesta. Rukoilemme rauhaa Eurooppaan.

Rukoilemme kodeissa, työpaikoilla ja missä olemmekin. 

Niinisalon kirkon rukous Ukrainan kansan puolesta

Lähetystyö

Tuemme Pauli ja Florence Vanhasen työtä Sudanin ja Etelä-Sudanin luterilaisessa kirkossa Ugandan pakolaisleireillä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen, Sleyn kautta. Lähetystyölle kootuilla varoilla olemme rakentamassa kirkkoa Vanhasten työalueelle Etelä-Sudaniin, sisällissodassa pahiten kärsineelle alueelle. Se on Niinisalon kirkon oma lähetysprojekti.

Mikä on Niinisalon kirkko?

Haluamme vapaaehtoisin varoin ylläpitää toimintakeskusta Niinisalon kylällä. Luottaen Jumalan armoon ja apuun tahdomme julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja edistää ihmisten turvautumista Kristukseen omana Vapahtajanaan.

Toimintamme pohjautuu Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen. 

Niinisalon kirkon toimintakeskuksen ylläpitäjänä on Niinisalon Kappeliyhdistys ry, jonka hallitukseen kuuluu kahdeksan henkilöä. Toiminnassa on mukana noin sata henkilöä laajan Kankaanpään seurakunnan alueelta ja kauempaakin. Pääosa meistä on Kankaanpään evankelisluterilaisen seurakunnan jäseniä.

Tiloissamme kokoontuu Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen, Sleyn Niinisalon kirkon messuyhteisö. Hyvä yhteistyö niin Suomen Raamattuopiston, kuin Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen ystävien kanssa on meille tärkeää. Raamattuopiston ystävien kanssa järjestämme mm. Raamattuopiston iltoja ja Satakunnan Kansanlähetyksen kanssa varikkoja.

Tule mukaan!

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." 

Johanneksen evankeliumi 3:16