Niinisalon Kappeliyhdistys ry

Niinisalon Kappeliyhdistys ry on perustettu vuonna 2012 ja rekisteröity 20.8.2012. Yhdistyksen tarkoituksena on luottaen Jumalan armoon ja apuun kertoa evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja näin edistää ihmisten turvautumista Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan.

Yhdistyksen toimintaa järjestetään Niinisalon kirkolla, josta yhdistys huolehtii.

Arkkipiispa Martti Simojoki vihki rakennuksen kirkoksi 12.12.1965. Se oli Kankaanpään seurakunnan käytössä vuosina 1965-2011. Yhdistys tekee läheistä yhteistyötä alueen evankelis-luterilaisten seurakuntien ja kirkon lähetysjärjestöjen kanssa. Toiminta pohjautuu Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen.

Kirkolta voi ostaa edullisesti kristillisiä kirjoja.

Juhlatilat eivät toistaiseksi ole varattavissa yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tiloissamme toimii Kankaanpään kaupungin Niinisalon koulu.

Tule mukaan tukemaan vapaaehtoistyötämme

Niinisalon Kappeliyhdistys ry tarvitsee esirukousta, vapaaehtoistyötä ja taloudellista tukea.

Rahalahjan evankeliumin työlle voit antaa tilisiirrolla lahjoitustilille:

BIC: ITELFIHH

IBAN: FI83 4473 0010 0997 52

Pankki: OmaSäästöpankki.

Lounais-Suomen Poliisilaitoksen 4.12.2017 myöntämän keräysluvan RA/2017/1259 mukaisesti Niinisalon Kappeliyhdistys ry voi kerätä varoja 1.1.2018-31.12.2019 Lounais-Suomen Poliisilaitoksen alueella: Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kemiönsaari, Kokemäki, Koski TL, Kustavi, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pomarkku, Pori, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rauma, Rusko, Salo, Sauvo, Siikainen, Somero, Säkylä, Taivassalo, Turku, Ulvila, Uusikaupunki, Vehmaa evankelioimiseen ja raamattuopetukseen sekä toimintakeskuksen kuluihin.

Niinisalon Kappeliyhdistys ry, Kievarinkatu 1, 38840 Niinisalo. Puhelin 0400-833 433. www.niinisalonkirkko.fi.

Valtioneuvoston asetuksen rahankeräyksestä 4§:n mukaan rahankeräyksen toimeenpanon yhteydessä tulee yleisölle ilmoittaa seuraavat tiedot:

1) rahankeräysluvan saaja;
2) rahankeräysluvan myöntäjä;