Kirkolla tapahtuu

Niinisalon kirkon syksyn ohjelman voit ladata tästä.

Maanantai 25.11. klo 18.30 Raamattupiiri, Antti ja Marianne Raittila

Perjantai 29.11. klo 18.30 Vastuunkantajien raamattukahvila, Antti Saarenketo

Keskiviikko 4.12. klo 18.30 Varikkoilta, Aila ja Reijo Koivusilta.

Perjantai 13.12. klo 18.30 Joulun riemumessu, pastori Lasse Räty, pastori Antti Saarenketo, The Road.

Jouluaattona 24.12. klo 14.00 Aattohartaus, pastori Tom Nyman.

Lämpimästi tervetuloa!

Toimintamme perusta

Kuva 2Niinisalon kirkko on Niinisalon Kappeliyhdistyksen toimintakeskus Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Toimintamme perustana on Raamattu ja luterilainen tunnustus. Turvaamme Jeesukseen Kristukseen pelastajana ja tahdomme Jumalan armoon ja apuun luottaen julistaa evankeliumia hänestä.

Tule mukaan kuulemaan ilosanomaa armahtavasta Jumalasta ja etsimään yhdessä miten elää usko todeksi arjen keskellä. Haluamme tukea sinua löytämään oman paikkasi ja ystäviä, joiden kanssa jakaa uskoa ja elämää.

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." Johanneksen evankeliumi 3:16.

Toimintamme on kaikille avointa.

Tahdomme olla tuomassa armon ja pelastuksen sanomaa keskelle arkea. Armon turviin voi paeta silloin, kun synti, elämän tarkoituksettomuus ja pelot ahdistavat. Armon turvissa saa levätä vaatimusten keskellä. Armo uudistaa ja innostaa palvelemaan Jumalaa ja toisia ihmisiä. Tämä armo on lahjoitettu meille Jeesuksessa ja se kuuluu aivan jokaiselle.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoitustaulu

Kankaanpään kaupungin Niinisalon koulu on toiminut 1.1.2019 alkaen Niinisalon kirkon tiloissa.

Kiitoskonsertti koululla 13.12.2019 klo 11. The Road. Juliste.